Θέσεις εργασίας

Είναι τα ikid η κατάλληλη επιλογή;

Εάν σαν αρέσουν τα απλά πράγματα

Εάν σας αρέσει να επιλύετε δύσκολα προβλήματα με απλές λύσεις, θα σας αρέσει η συνεργασία μαζί μας. Μαζί χτίζουμε το περιβάλλον στο οποίο θα θέλαμε να δουλεύουμε καθημερινά, και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να πάρουν μέρος σε αυτή την εξέλιξη, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο.

 

Σας αρέσει η ομαδική δουλειά

Είμαστε μια μικρή ομάδα με μεγάλη δυναμική. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί έχοντας κοινούς στόχους και όραμα. Κάθε μέλος της ομάδας προσφέρει στο σύνολο και παράλληλα εξελίσσεται. Έχετε νέες ιδέες; Μοιραστείτε τις μαζί μας!

Σας αρέσει η ποικιλία

Ασχολούμαστε με πολλά και διαφορετικά projects. Γράφουμε άρθρα, eBooks, inforgraphics, δημιουργούμε videos, πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδικτυακές ομιλίες, κάνουμε ομαδικά προγράμματα, εναλλακτικά προγράμματα, καμπάνιες προληπτικού ελέγχου. Ένα είναι βέβαιο… ασχολούμαστε με πολλά.

Σας αρέσει η ισορροπία

Ναι δουλεύουμε σκληρά, ωστόσο έχουμε και την προσωπική μας ζωή που μας ενδιαφέρει εξίσου. Προσπαθούμε να εκπληρώνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τις εργασίες μας αλλά παράλληλα διαθέτουμε χρόνο και στην οικογένεια μας, τους φίλους μας τα χόμπι μας. Γιατί εκτός από επαγγελματίες είμαστε και άνθρωποι!

 

Αίτηση Συνεργασίας:

Choose File
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Έχει σταλεί.
Υπήρξε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματος σας. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.